Ndërlidhjet

AMSTERDAM


Evropianët në mesditën e sotme mbajtën 3 minuta heshtjeje për të nderuar viktimat e cunamit.
Ndërtesat e Bashkimit Evropian ngritën flamujt në gjysmështizë, ndërsa radiotelevizionet emetuan muzikë klasike.
Papa John Pali i Dytë i është bashkur ditës së zisë për viktimat duke u lutur për të vdekurit dhe miliona të tjerë që mbijetuan cunamin.
Edhe Shqipëria ka nderuar viktimat me tre minuta heshtjeje dhe me flamujt në gjysmështizë.
XS
SM
MD
LG