Ndërlidhjet

GAZË


Në Rripin e Gazës po mbahen sot zgjedhjet e para lokale që nga viti 1976. Qytetarët votojnë për anëtarët e këshillave dhe kryetarët e 10 komunave. Zgjedhjet zhvillohen pas atyre presidenciale me 9 janar, në të cilat Mahmud Abaz u zgjodh pasardhës i Jaser Arafatit.
XS
SM
MD
LG