Ndërlidhjet

KARAÇI


Së paku 26 udhëtarë kanë humbur jetën nga ndeshja e drejtëpërdrejtë e dy autobusëve në vendin Jakobabad, në jug të Pakistanit, ka kumtuar policia. Rrugët e papërshtatshme, mungesa e respektimit të rregullave të trafikut dhe shoferët e pastërvitur, janë ndër shkaqet kryesore të aksidenteve të shpeshta fatale në rrugët e Pakistanit.
XS
SM
MD
LG