Ndërlidhjet

PRISHTINË


Grupi i Kontaktit Plus, i përbërë nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Britania e Madhe, Gjermania, Franca, Italia dhe Rusia, do të takohen sonte në Prishtinë për të diskutuar rreth zhvillimeve në Kosovë. Grupi i Kontaktit pritet të takohet me përfaqësuesit e administratës së Kombeve të Bashkuara, të institucioneve qendrore të Kosovës dhe të pakicave kombëtare, për të diskutuar kryesisht çështjen e decentralizimit dhe përmbushjen e standardeve.
XS
SM
MD
LG