Ndërlidhjet

TIRANË


Koorporata Elektro Energjetike e Shqipërisë do të nënshkruajë brenda muajit, dy marrëveshje për hua me institucionet ndërkombëtare financiare. Zyrtarët e KESH-it thanë se marrëveshjet do të nënshkruhen me bankën Botërore dhe Bankën Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim. Vlera e huave pritet të jetë 48 milionë dollarë.
XS
SM
MD
LG