Ndërlidhjet

PRISHTINË


Misioni paqëruajtës i NATO-s në Kosovë njoftoi se në Kosovë do të stacionohen edhe 600 ushtarë gjermanë, si pjesë mbështetëse për stërvitjen që do të zhvillohet nga 6 marsi deri me 13 prill. "Dërgimi i porosisë së qartë se NATO mbetet e përkushtuar në ruajtjen e stabilitetit dhe paqes në Kosovë, është qëllimi kryesor i stërvitjes" thuhet në një kumtesë të KFOR-it.
XS
SM
MD
LG