Ndërlidhjet

PRISHTINË


Qeveria e Kosovës dhe Kisha Ortodokse Serbe janë dakorduar të fillojnë rikonstruimin e objekteve fetare, që u dëmtuan gjatë trazirave të marsit 2004.
Shefi i UNMIK-ut Soren Jessen-Petersen e ka quajtur hapin "të rëndësishëm jo vetëm për popullatën serbe në Kosovë, por për të gjithë që besojnë në një Kosovë stabile, shumetnike dhe tolerante".
XS
SM
MD
LG