Ndërlidhjet

UASHINGTON


59 ish diplomatë amerikanë i kanë bërë thirrje Senatit të Shteteve të Bashkuara që ta refuzojë nominimin e John Boltonit për ambasador në Kombet e Bashkuara.
Ata thanë se "aktivitetet dhe deklaratat e Boltonit në të kaluarën, dëshmojnë se ai është personi i gabuar për këtë post".
Nënshkrues të letrës janë ish diplomatë, të cilët kanë shërbyer gjatë kohës së presidentëve të mëparshëm. Nominimi i Boltonit u bë nga presidenti Bush në fillim të muajit.
XS
SM
MD
LG