Ndërlidhjet

UASHINGTON


Presidenti i Shteteve të Bashkuara, George Bush tha mbrëmë se i falënderohemi zotit që na e dërgoi Papa Gjon Palin e Dytë, që u bë hero i kohës.
- Papa Gjon Pali i dytë ishte një inspirim për miliona amerikanë dhe për shumë të tjerë në mbarë botën. Ne gjithnjë do ta mbajmë mend priftin modest, të mençur dhe të patrembur që u bë njëri nga liderët moral të historisë, tha presidenti amerikan, George Bush Bush.
XS
SM
MD
LG