Ndërlidhjet

PRISHTINË


Misioni i Kombeve të Bashkuara në Kosovë tha se në rrethinën e Klinës është zbuluar një shpellë që dyshohet se është përdorur për fshehjen e eshtrave të pjesëtarëve të pakicave, të vrarë gjatë luftës në Kosovë. Në një kumtesë të UNMIK-ut thuhet se sipas zbulimeve të para, kjo gjetje mund të ketë lidhshmëri me çështjen e të zhdukurve. Zyra e UNMIK-ut për persona të zhdukur ka filluar gërmimet në shpellë dhe në rrethinat e saj.
XS
SM
MD
LG