Ndërlidhjet

QYTETI I KUVAJTIT


Parlamenti i Kuvajtit i ka dhënë pëlqimin fillestar ligjit, i cili do t'u mundësojë grave të votojnë dhe të kandidohen në zgjedhjet lokale.
Votimi përfundimtar në parlament pritet pas 2 javësh. Për të hyrë në fuqi, ligji duhet të nënshkruhet nga sundimtari i Kuvajtit, Sheikh Jaber al-Ahmad al-Sabah, i cili nismën e ka mbështetur.
XS
SM
MD
LG