Ndërlidhjet

HANOI


Kryeministri vietnamez ka kërkuar fillimin e marrëdhënieve të reja miqësore me ata që 30 vjet më parë ishin armiqë gjatë Luftës së Vietnamit.
Këto komente janë bërë gjatë një ceremonie në 30 vjetorin e rënies së Sajgonit nga forcat vietnamezo-jugore tek ato veriore. Në ceremoninë në fjalë merrte pjesë dhe ambasadori amerikan në Hanoi.
XS
SM
MD
LG