Ndërlidhjet

PRAGË


Një Maji-Dita Ndërkombëtare e Punës, po shënohet në tërë botën, me demonstrata dhe tubime të ndryshme. Në mesazhin për këtë ditë, Papa Benedikti i XVI-të bëri thirrje për respektimin e dinjitetit njerëzor. Punëtorët, në shumë vende të botës, kërkuan rritje të pagave dhe më shumë siguri në punë. Në nju Jork ndërkaq, do të mbahet një tubim kundër luftës në Irak dhe në favor të çarmatosjes bërthamore.
XS
SM
MD
LG