Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kryeministri i Kosovës, Bajram Kosumi ka thënë se nuk ka marrë ndonjë ftesë zyrtare për takim me kryeministrin e Serbisë, Voisllav Koshtunica, por është shprehur i gatshëm të takohet me të për të biseduar, para së gjithash, për procesin e dialogut të deritashëm teknik. "Jam i gatshëm të takohem me cilindo udhëheqës të Serbisë, pra edhe me zotin Koshtunica, dhe jam duke menduar t'i bëj një ftesë zyrtare që të bisedojmë për mbarëvajtjen dhe progresin në dialogun teknik ndërmjet Kosovës dhe Serbisë", tha Kosumi.
XS
SM
MD
LG