Ndërlidhjet

PRISHTINË


"Kosova duhet të jetë e pavarur dhe me një monitorim të ngushtë ndërkombëtar, ndërkohë që janë legjitime edhe kërkesat e pakicës për siguri dhe qasje të barabartë në shërbimet publike", ka thënë sot në Prishtinë pas një takimi me presidentin e Kosovës Ibrahim Rugova, ministreja e Jashtme e Zvicrës Michelin Calmy Rey.
Ajo është takuar edhe me zëvendës shefin e UNMIK-ut, Larry Rosin, kryeministrin Bajram Kosumi dhe liderët e opozitës së Kosovës.
XS
SM
MD
LG