Ndërlidhjet

PRISHTINË


Procesi i decentralizimit vazhdon sot me konstituimin e kuvendit të përkohshëm komunal në Junik, lokaliteti i dytë me radhë nga pesë sish, sa janë paraparë të shëndrrohen në komuna. Nesër, pritet që i njëjti proces të vazhdojë në Mamushë. Ndërkaq, dy zonat e fundit Graçanica dhe Parteshi janë në pritje të një pajtimi nga përfaqësuesit serbë.
XS
SM
MD
LG