Ndërlidhjet

PRISHTINË


Ministrja për zhvillim e Holandës, Agnes van Ardene filloi vizitën në Kosovë, në fokus të së cilës janë diskutimet për zhvillimin e sektorit privat dhe promovimi i investimeve holandeze në Ballkan. Ajo u takua me shefin e UNMIK-ut Soren Jessen Petersen dhe liderë të tjerë.
Holanda ka kontribuar me 160 milionë euro që nga viti 1999, në projekte të infrastrukturës, shëndetësisë dhe kthimin e të zhvendosurve.
XS
SM
MD
LG