Ndërlidhjet

LUBJANË


Nisma e presidentit të Sllovenisë Janez Dërnovshek për zgjidhjen e statusit të ardhshëm të Kosovës është e mirë, deklaroi këshilltari i tij për politikë të jashtme Ivo Vajgl.
"Jam i bindur se është fjala për një nismë të mirë, kurse vizita ime në Beograd dhe Prishtinë kontribuoi për sqarimin e disa gjërave", tha ai. Beogradi është i prekur sepse Sllovenia është ajo që e ka hapur opcionin për pavarësinë e Kosovës, deklaroi Vajgl për televizionin e Sllovenisë, pas kthimit nga Prishtina.
XS
SM
MD
LG