Ndërlidhjet

Lajm i jashtëzakonshëm

VARSHAVË


Presidenti në largim Aleksander Kvasnievski tha se në Poloni mund të ketë zgjedhje të parakohshme presidenciale, pas dështimit të partive të qendrës së djathtë, që të formojnë qeverinë e re. Sipas tij, zgjedhjet mund të mbahen me 15 janar.
Zgjedhjet u fituan nga Lech Kazinski, mirëpo partitë fituese: ajo e Ligjit dhe Drejtësisë dhe Platforma Civile, nuk u pajtuan për ndarjen e posteve qeveritare dhe qëllimin e reformave ekonomike.
XS
SM
MD
LG