Ndërlidhjet

KIEV


Vetëm disa orë para fillimit të vitit 2006, Rusia dhe Ukraina ende pa marrëveshje rreth furnizimit të kësaj të fundit me gaz natyror. Rusia është kërcënuar se do ta ndërpresë furnizimin e Ukrainës, duke filluar nga e diela në mëngjes.
Presidenti Viktor Yushchenko ka thënë se çmimi që Rusia po kërkon nuk është i arsyeshëm ekonomikisht, dhe është më i lartë se sa për çdo vend tjetër.
XS
SM
MD
LG