Ndërlidhjet

PRISHTINË


Drejtori i përgjithshëm i policisë shqiptare Bajram Ibraj sot qëndroi në Kosovë, ku me komesarin e policisë ndërkombëtare Stephan Feller biseduan për zbatimin e memorandumit mbi bashkëpunimin policor të Shqipërisë dhe UNMIK-ut.
Burime të policisë në Prishtinë njoftuan se Ibraj ka dorëzuar listën e personave të kërkuar, të cilët besohet se gjenden në Kosovë.
XS
SM
MD
LG