Ndërlidhjet

VJENË


Informimi "senzacional" për mbytjen e tre fëmijëve shqiptarë e ndezi flakën e trazirave të Marsit në Kosovë, deklaroi përfaqësuesi i OSBE-së për media.
"Pa raportimin e pamatur dhe senzacionalist në 16 dhe 17 Mars, ngjarjet mund të kishin marrë kahje tjetër. Ato nuk do ta arrinin intenzitetin dhe nivelin e brutalitetit, ose ndoshta fare nuk do të kishin ndodhur", tha Miklos Haraszti në raportin që u publikua në Vjenë.
XS
SM
MD
LG