Ndërlidhjet

ATHINË


Në takimin e sotëm ndërmjet kryeministrit të Greqisë, Kostas Karamanlis dhe atij të Shqipërisë, Fatos Nano u diskutuan çështja e legalizimit të imigrantëve, çështja çame dhe bashkëpunimi në kuadër të luftës kundër terrorizmit. Krymeinistri karamanlis vlerësoi se imigrantët si një faktor të rëndësishëm në zhvillimin ekonomik të Greqisë dhe tzë Shqipërisë dhe u shpreh për legalizimin sa më të shpejtë të dokumenteve. Zoti Nano pas takimit përmendi ekzistimin e marrëdhënieve të mira të partneritetit me Greqinë.
XS
SM
MD
LG