Ndërlidhjet

UASHINGTON


Presidenti i Shteteve të Bashkuara, George Bush ka deklaruar se mbetet i përkushtuar ndaj zgjidhjes për dy shtete në krizën izraelito-palestineze. "Plani paqësor është rruga më e mirë për të realizuar vizionin për dy shtete. Prandaj ky plan edhe është praanuar nga Izraeli, Palestina, Kombet e Bashkuara, Rusia dhe Shtetet e Bashkuara", ka thënë Bush. Ndërkohë edhe asambleja e përgjithshme e Kombeve të Bashkuara ka rikonfirmuar të drejtën e palestinezëve për sovranitet mbi territoret e tyre të okupuara nga Izraeli më 1967.
XS
SM
MD
LG