Ndërlidhjet

BON


Kancelari gjerman Gerhard Schroeder dhe kryeministri britanik Tony Blair thanë se varësia e ekonomisë botërore vetëm në naftë e ka bërë atë të pambrojtur nga sulmet terroriste.
Ata i bënë këto komente në një Konferencë për Energjinë e Ripërtëritshme në Bon.
Ata kanë theksuar nevojën e përdorimit të burimeve të energjisë së ripërtëritshme, që përveç dobisë në ekonomi do të rrisin sigurinë në botë.
XS
SM
MD
LG