Ndërlidhjet

LONDËR


Gjykata e Lartë britanike e refuzoi kërkesën e një nxënëse myslimane britanike, që në shkollë të mbajë veshje tradicionale islamike.
Gjykata vendosi se vajza nuk kishte të drejtë ligjore për veshjen e saj.
Avokati i vajzës ka pohuar se vendimi është në kundërshtim me ligjet britanike dhe Konventën Evropiane për të Drejtat e Njeriut.
XS
SM
MD
LG