Ndërlidhjet

PRISHTINË


Udhëheqës të lartë të institucioneve dhe të partive politike shqiptare e serbe kanë thënë se kanë arritur pajtueshmëri pë të siguruar pjesëmarrjen e serbëve në zgjedhjet në Kosovë dhe në institucione, në takimin që u mbajt në Zyrën Amerikane në Prsihtinë.
Oliver Ivanoviq tha se këtë herë përfaqësuesit shqiptarë kishin dhënë zotime të qarta, por , sipas tij, serbë ende nuk kishin vendosur se a do të marrin pjesë apo jo në zgjedhjet e përgjithshme në Kosovë.
XS
SM
MD
LG