Ndërlidhjet

NJU JORK


Tre shtetas britanikë që u liruan nga baza ushtarake amerikane Guantanamo, pohuan se ndaj tyre është ushtruar brutalitet sistematik dhe poshtërim seksual gjatë kohës së burgut.
Zyrtarët e Pentagonit thanë se do ta shqyrtojnë raportin e avokatëve të ish të burgosurve, të cilin ata ia kanë dërguar edhe komitetit përkatës të Kongresit.
Tre personat ishin arrestuar në Afganistan.
XS
SM
MD
LG