Ndërlidhjet

PRAGË


Bashkimi Evropian do të dërgojë ekspertë për t'i mbështetur dhe vëzhguar zgjedhjet presidenciale në Afganistan.
Komisioni Evropian e miratoi dërgimin e komisionit 25-anëtarësh, që do të vendoset në Kabul dhe në qendrat në mbarë vendin.
Komisioni gjithashtu u zotua t'i ndihmojë zgjedhjet me 24 milionë euro.
Sot, pararoja e trupave spanjole u nis në Afganistan, si përforcim i paqëruajtësve të NATO-s gjatë periudhës zgjedhore.
XS
SM
MD
LG