Ndërlidhjet

BRUKSEL


Kanë përfunduar bisedimet ndërmjet delegacionit të institucioneve të Kosovës dhe të UNMIK-ut me Komisionin Evropian.
Bisedimet u zhvilluan në kuadër të procesit të stabilizim-asocimit, në të cilin Kosova është e përfshirë nëpërmjet të ashtuquajturave mekanizmave përcjellës.
Gjatë qëndrimit në Bruksel, kryeadministratori i Kosovës Soren Jessen-Petersen, ka shprehur optimizëm se vlerësimi i standardeve nga mesi i vitit 2005, do të jetë pozitiv, dhe sipas tij, kjo do të hapë mundësi për nisjen e debateve mbi statusin përfundimtar të Kosovës.
XS
SM
MD
LG