Ndërlidhjet

BEOGRAD


"Është obligim i Qeverisë së Serbisë ti arrestojë të akuzuarit për krime lufte dhe të dorëzojë të gjitha dokumentete e kërkuara nga Tribunali i Hagës,- këtë porosi do t'ja dërgoj kryeministrit të Serbisë Vojisllav Koshtunica" bëri të ditur kryeprokurorja e Tribunalit të Hagës Karla Del Ponte.
"Problemi i arrestimit dhe ekstradimit të të dyshuarve për krime lufte ende ekziston dhe kjo është nën kompetenca të qeverisë së Serbisë dhe për këtë do të bisedoje me kryeminsitrin Koshtunica", tha Del Ponte pas bisedimeve me ministrin e Jashtëm të Serbisë e Malit të Zi, Vuk Drashkoviq.
XS
SM
MD
LG