Ndërlidhjet

NJU JORK


Sekretari amerikan i Mbrojtjes Donald Rumsfeld tha se nuk pret luftë qytetare në Irak.
Lidhur me armët e dyshuara të Irakut, Rumsfeld tha se të dhënat e kundërzbulimit për armët e shkatërrimit në masë para invazionit kanë qenë të gabuara.
"Doli se nuk zbuluam armë për shkatërrim në masë. Megjithatë, të gjithë në Kombet e Bashkuara e dinin dhe besonin se deklarimet e Irakut ishin të pavërteta. Por nuk mund të them përse kundërzbulimi u tregua i gabuar", tha Rumsfeld.
Ai gjithashtu tha se nuk ka parë dëshmi të forta për lidhjet ndërmjet ish presidentit irakien Saddam Hysein dhe kreut të rrjetit Al Kaida, Osama Bin Laden.
XS
SM
MD
LG