Ndërlidhjet

KAJRO


"Nesër në mbarë botën myslimane fillon muaji i shenjtë i Ramazanit", ka bërë të ditur zyra e myftiut të Egjiptit. Gjatë këtij muaji besimtarët myslimanë nuk hanë në periudhën ndërmjet lindjes dhe perendimit të diellit. Njeherësh edhe në Kosovë, besimtarët myslimanë po përgaditën për muajin e Ramazanit. Në mesazhin drejtuar besimtarëve islam , kryetari i Bashkësisë Islame të Kosovës, myftiu Naim Tërrnava tha se "besimtarët obligohen të agjërojnë këtë muaj, sepse, duke kryer këtë obligim, ata synojnë të arrijnë shkallën më të lartë të devotshmërisë, që është thelbi dhe qëllimi i agjërimit.
XS
SM
MD
LG