Ndërlidhjet

BEOGRAD


Presidenti serb Boris Tadiq tha sot se përpjekjet për atentat ndaj tij nuk do ta dekurajojnë atë nga shtyerja përpara e reformave.
"Dëshiroj të them se situata kërkon seriozitet. Nuk ka arsye që të dramatizohet, por është serioze sepse shteti ynë ka probleme të mëdha, dhe është e nevojshme që të gjitha instiucionet të punojnë me kapacitet të plotë. Kjo të aplikohet në qeveri, në presidencë, në parlament dhe te çdo person. Kjo duhet të aplikohet te cdo i punësuar në ministrinë e Brendshme dhe unë pres një raport në ditët e ardhshme", ka thënë Tadiq.
Një Audi e zezë mbrëmë u mundua të përlaset në automjetin e presidentit serb, derisa konvoji i Tadiqit po udhëtonte Beograd.
XS
SM
MD
LG