Ndërlidhjet

Lajm i jashtëzakonshëm

TIRANË


Presidenti i Shqipërisë, Alfred Moisiu, në mesazhin e urimit me rastin e festës së Vitit te Ri mes të tjerash thotë se shpreson "që viti 2005 t'i japë politikës më shumë qytetari e moral dhe vetë politika të ofrojë zgjidhje konkrete për hallet që shqetësojnë vendin." Ai ka kërkuar nga partitë që në zgjedhjet e ardhshme parlamentare të respektojnë parimet demokratike dhe bashkë me zgjedhësit t'u bashkohen përfundimisht vlerave evropiane.
XS
SM
MD
LG