Ndërlidhjet

UASHINGTON


Presidenti i Shteteve të Bashkuara, George Bush ka propozuar shkurtim taksash federale për amerikanët gjatë 10 viteve të ardhëshme në shumë prej 674 miliardë dollarësh.
George Bush ka thënë se kjo pako do te ndihmojë ekonominë e dobësuar amerikane për të cilën tha se akoma është më e fuqishmja në botë.
Presidenti i Shteteve të Bashkuara ka thënë se pakoja e tijë e masave “për rritje dhe punësim” do të inkurajojë gjithashtu shpenzime për konsum, do të nxisë investime që do të krijojnë vende pune dhe do të ndihmojë të papunët.
XS
SM
MD
LG