Ndërlidhjet

MOSKË


Ministri rus i Mbreojtjes, Sregei Ivanov thotë se aramatimet bërthamore të vendit të tijë nuk janë vjetëruar, por janë mjet i sigurtë për zbrapsjen e një konflikti ndërkombëtarë në shkallë të gjërë.
Në një përvjetor në Moskë, ministri ka thënë se “Rusia është nënshkruese e Marrëveshjes për mosliferim, por ka të drejtë për testime bërthamore”.
Sergei Ivanov thotë se “testimet tregojnë se kokat bërthamore ruse të tipeve të ndyrshme janë absoplutishtë të sigurta dhe të gatëshme për përdorim”.
XS
SM
MD
LG