Ndërlidhjet

PRAGË


Republika ceke ka dërguar 70 ushtarë në Kuvajt, të specializuar në mbrojtjen kundër kimike.
Trupat ceke nuk do të jenë pjesë të ndonjë beteje të mundshme, por trajtojnë njerëzit dhe paisjet që kanë qenë në kontakt me lwndë kimike.
XS
SM
MD
LG