Ndërlidhjet

KJOTO


Në Japoni është hapur konferenca më e madhe kushtuar problemeve globale lidhur me ujin ku marrin pjesë delegatë nga më se 150 vende.
Diskutimet pritet të përqëndrohen në një spektër të gjërë çështjesh sikurse shfrytëzimi i ujit në bujqësi, ndryshimet klimatike dhe rrugët pët të ndihmuar afro 1.4 miliardë njerës anembanë botës që vuajnë për uj të pastër për pije.
XS
SM
MD
LG