Ndërlidhjet

KAMPI AS SALIAH/KATAR


Një komnadanti i ushtrisë britanike, mareshalli i forcave ajrore, Brian Burridge tha se do të duhen rreth 1 miliardë dollarë dhe tre muaj kohë për të filluar eksportimin e naftës nga fushat kryesore në jug të Irakut.
Ai tha se zjarrëfiksit kanë shuajtur zjarret në tre puse të naftës që ishin ndezur nga forcat irakiane, kurse gjashtë puse të tjera akoma digjen.
XS
SM
MD
LG