Ndërlidhjet

UASHINGTON


Komandanti suprem i forcave të NATO-s për Evropë, gjenerali Jim Jones, ka deklaruar në Uashington se Aleanca duhet të reduktojë forcat e veta.
Gjenerali Jones ka thënë se NATO-s nuk i nevojiten dy milion e treqind mijë ''njerës në uniformë'' dhe se reduktimi do t'e bënte NATO-n më efektiv.
Ai ka thënë se Shtetet e Bashkluara duhet të mbështesin praninë e tyre në Afrikë për t'iu përgjigjur kërcënimeve sikurse kontrabanda me drogë, lokacionet për stërvitjen e terroristëve dhe jostabiliteti.
XS
SM
MD
LG