Ndërlidhjet

JOHANESBURG


Një autobus me 90 njerës është përmbysur në një bazen uji në Afrikën Jugore dhe drohet se kanë humbur jetën mbi 80 vetë.
Në autobus ndodheshin anëtarë të sindikatës më të madhe Jug-afrikane të cilët udhëtonin që të kremtojnë Ditën e Një Majit në një provincë tjetër të vendit.
XS
SM
MD
LG