Ndërlidhjet

MERDARE


Nesër tek Merdare UNMIK-ut do t'i dorëzohen kufomat e identifikuara të viktimave shqiptare nga Kosova që janë gjetur në varrezat masive te poligoni i policisë serbe në Batajnicë afër Beogradit..
Në Petrovo Sello, Batajnicë dhe në liqenin Peruçac tek Bajina Bashta u gjetën kufiomat e 800 viktimave shqiptare të cilat forcat serbe i varrosën atje për të humbur gjurmët e krimit.
Siç njoftoi UNMIK-u, pas dorëzim-pranimit kufomat do të vendosen në morgun e Rahovecit.
XS
SM
MD
LG