Ndërlidhjet

VJENË


Shumica e viktimave të trafikut të njerëzve vijnë nga Rusia, ndërsa Gjermania është nga vendet kryesore që shërben si destinacion. kështu thuhet në një raport të Kombeve të Bashkuara të publikuar sot.
Femrat përbëjnë 96 për qind të viktimave të trafikut, ndërkohë që një pjesë e tyre vijnë dhe nga Ukraina, Shqipëria, Kina dhe Bullgaria.
XS
SM
MD
LG