Ndërlidhjet

UASHINGTON


Kryeprokurorja e Tribunalit të Hagës, Carla Del Ponte sërish ka thënë se i kërkuari i Tribunalit, gjenerali i sërbëve të Bosnjës gjatë luftës, Ratko Mladiq ndodhet në Serbi.
Del Ponte gjendet në Uashington për të informuar Kongresin amerikan mbi përparimet e kryera për hetimin dhe zbulimin e krimeve të luftës të bëra gjatë luftërave në Ballkan të viteve të 1990-ta.
XS
SM
MD
LG