Ndërlidhjet

UASHINGTON


Departamenti i Mbrojtjes i Shteteve të Bashkuara intensifikon gjurmimin për armët e supozuara irakiane për zhdukje në masë, ka thënë gjenerali amerikan Keith Dayton.
Uashtria amerikane ka tubuar një grup prej afro 1.400 njerës për të gjurmuar për armë biologjike dhe kimike në Irak.
Ndërkohë, amabasadori rus në Kombet e Bashkuara ka thënë se Shtetet e Bashkuara dhe Britania duhet ta informojnë Këshillin e Sigurimit për gjurmimet e tyre për armë të supozuara irakiane për zhdukje në masë.
XS
SM
MD
LG