Ndërlidhjet

SHARLOTE/KAROLINA VERIORE


FBI-ja njofton se ka arrestuar Rudolfin, njeriun e dyshuar për vendosjen e bombës gjatë mbajtjes së Olimpiadës në Atlanta që la të vdekur një person e 111 të plagosur dhe për dy shpërthimeve në objekte të tjera.
Rudolf, i arrestuar në shtetin e Karolinës Veriore, ka qenë njëri nga 10 më të kërkuarit në listën e FBI-së.
Ai besohet se i takon Identitetit të Krishterë-një religjioni që predikon supremacinë e të bardhëve dhe është anti-semit, kundër të huajve dhe kundër homo-seksualëve.
XS
SM
MD
LG