Ndërlidhjet

VILNIUS


Mbeturinat e 3.000 ushtarëve francezë, që u vranë kur ushtria e Napoleon Bonapartës pësoi disfatë nga Rusia, sot përfundimisht janë vendosur në Lituani.
Në ceremonialin e ri-varrimit, ministri i Mbrojtjes Linas Linkevicius tha se ushtarët francezë kishin ardhur si çlirimtarë, dhe Lituanisë së shtypur nga Rusia, ia kishin sjellë ndienjën e lirisë.
XS
SM
MD
LG