Ndërlidhjet

BRUKSEL


Bashkimi Evropian e cilësoi miratimin e ligjeve mbi të drejtat e njeriut nga parlamenti i Turqisë, si shenjë e "qartë" se ky vend është përcaktuar t'i përmbushë kriteret për anëtarësim në unionin.
Masat parashohin shtimin e të drejtave për informim në gjuhën kurde, dhe heqjen e disa kufizimeve rreth fjalës dhe shprehjes së lirë.
XS
SM
MD
LG