Ndërlidhjet

PRISHTINË


Me diplomimin e nesërm të klasës së 25-të të kadetëve në shkollën e Policisë të OSBE-së në Kosovë, numri i përgjithshëm i policëve, që me sukses e kryen kursin do të arrijë në 5.878, njoftoi misioni i OSBE-së në Prishtinë.
Janë paraparë që deri në vitin 2004 kursin ta ndjekin së paku 6.400 policë.
Në klasën, e cila nesër i pranon diplomat, ka 197 regrutë, ndër të cilët 55 pjesëtarë të pakicave dhe 14 femra.
XS
SM
MD
LG